Pazar Gezmesi ve Oda Seçiminde Mutlu Son....

25. haftanın ilk gününü bahar çocukları gibi şen karşıladık. Haftalar süren bebek odası seçimini çok şükür mutlu sona bağladık ve siparişi verdik.

Geçtiğimiz hafta yine Modoka'ya gitmiş ve daha önce gezmediğimiz diğer mağazaları gezmiştik. Sonunda Modoko'da Uçan Bebe'deki Hüseyin Bey'in de bize verdiği güven ile kararımızı vermiştik. Ama tabii abla ve anneye sormadan, fikir almadan almak mümkün değil. O yüzden Pazar günü maaile gittik Uçan Bebe'ye. Daha önce aklımda olan balerinli mobilyadan vazgeçeli çok olmuştu. Ne de olsa acemi kuzu'dan bir balerin çıkması çok da mümkün değildi. Olsa olsa tombul bir balerin olurdu ki. O da kapısını süsleyecek. Acemi kuzunun yavrusu olsa olsa minik acemi kuzu olurdu. İşte tüm bu sebeplerden tam içime sinen bir kuzu buldum. Heyecandan fotoğraf çekmeyi unuttum. O yüzden ancak internette bulabildiğim çok da kaliteli olmayan fotoğrafını paylaşabiliyorum. 30 Haziran'da teslim edilecek o zaman bol bol fotoğrafını paylaşacağım.





Benim baktığım modellerde dolap, şifonyer ve yataktan oluşan bir takım için fiyatlar 2,800 TL'den başlayıp, 6,500 TL'ye kadar gidiyordu. Mutlaka daha ucuza ve daha pahalıya takımlar vardır. Ağacıydı, boyasıydı, çekmecelerin stoperi, sağlamlığı, güvenliği derken içime en çok sinen takım bu oldu. Bu fiyatların ortalarında bir yerde kararımızı da vermemiz de iyi oldu tabii. Norveç ağaçlarından kesilip 1 yıl depolarda bekletilen ağaçlardan da olmayı versin mobilya:) Asya Türk kerestelerine emanet özetle:)

Yatağı altı bazalı ve büyüyebilen tercih ettik. En azından 8 yaşına kadar yeni oda talep etmemesini umuyoruz. Dolap, yatak, şifonyer üzerindeki kuzulu figürler demonte. İstediğimiz zaman çıkarabileceğiz. Dolabının 3 kapılı olması yeterli olur umarım diyerek 3 kapılı dolapta karar kıldık. Şifonyeri bol bol çekmeceli olacağı için yerimizin yeteceğini umalım.

Emzirme koltuklarında rahat edemedim. Zaten oldum olası sallanan koltukta midem bulanır. O yüzden koltuk kısmını şimdilik es geçtim. Hele bir oda gelsin ondan sonra.


25. haftada bu işi halletmek bazılarına erken gelebilir ama daha 3 aylıkken gelen varmış. 30 Haziran teslim gözüküyor ama malum mobilyacılar o kesin Temmuz'a kalır. 1 1,5 ay da mobilyanın havalanması sürse oldu mu Ağustos'un ortası. e yerleştir fotoğraf çektir geldi Eylül ve inşallah Asya.


Pazar kahvaltısı için bir yer tavsiye etmeden biteremeyeceğim. İstanbul Anadolu yakasında olanlara Pazar kahvaltısı için hem uygun fiyatlı hem leziz hem de çocuklar için parkı olan bir yer söyleyeceğim. Maltepe sahilde evlendirme dairesini geçtikten sonraki 2. ışıklardan içeri girince Yörük Çadırı'nda açık büfe kahvaltı yapan bir işletme. Kapıda karşılama yapan Melek'ten servis yapan garsonuna kadar herkes güleryüzlü. yenen şeyler lezzetli ve standart açık büfe. Fiyatı da 25 TL. Biz tüm aile gittik ve benim yakışıklı yeğenim parkında çokça eğlendi. Yerleri de suni çim olduğu için yerlerde de yuvarlanmasında bir sakınca olmadı.Aklınızda bulunsun.Kahvaltıda uzun uzun zaman geçirildiğinden ferah bir ortam olması oldukça önemli.

Yorumlar